Reinigen

Ook voor het reinigen gebruiken wij verschillende methodes,

    • Door middel van hoge druk (150 bar) eventueel in combinatie met clean pasta of door middel van zandstralen.
    • Het reinigen door middel van water alleen (150 bar) is zuiver om de uitgehakte stofresten te verwijderen zodat er ook een goede voeghechting ontstaat, uiteraard knapt de gevel wel wat op zoals alg en groene aanslag wordt verwijderd. Wilt u echter een goed resultaat dan kan dat in combinatie met clean pasta hierdoor wordt de gevel nog beter schoon.

  • Als u de gevel weer zo goed als nieuw wilt kunt u hem ook laten stralen, deze methode wordt ook wel semi droog stralen genoemd dit gebeurd met olivine. Het nadeel hiervan is dat de gevelsteen iets afgesleten wordt en dus daarna bijna altijd geïmpregneerd moet worden.

gevelrenovatie smit - 06-24681572 - Info@gevelrenovatie-smit.nl